Seglinge PRE

Direktlänk till inlägg 11 september 2011

Träning

Av Marianne - 11 september 2011 12:21

Här kommer bilder på mina duktiga hästar jag skall visa på Champioonatet nästa helg.  Båda är tyvärr i en växtfas och är höga bak, men det får man ta med unghästar.

Först Invicta.  Ännu inte friserad. Manen skall bli kortare och svansen rakas.

 Jag köpte två nya visningshuvudlag på SICAB förra året. Nu skall dom användas.

   

Så Carrera

   

Här kommer några bilder från WE-träningen för Paulo. Jag hann bara ta bilder på första ekipaget som var en quarter som ju hade tävlat trail,  och där var ju inte hinderbanan något problem.

   


Vi har lite roliga aktiviteter i ridhuset. Samtidigt pågick voltigeträning och ingen verkade störd av den andra.

 

I går var det Kulturnatt i Uppsala och jag hade fått höra att min gamla paint Lacey har fått en ny karriär som tornerspelshäst över sommaren.  Dom hade eldshow vid slottet. Vi tog oss dit och jag var mycket nyfiken på hur hon skulle göra sig i det sammanhanget.  Tyvärr var det svårt att fotografera i mörkret bland alla människor, men jag lyckades få ett par oskarpa bilder när hon stod still.  Hon verkar älska detta. Galopperade genom eld med spetsade öron. Jag har ju tävlat en del med henne tidigare och hon trivdes jättebra med att vara ute och resa och tävla. Jag blev riktigt rörd när jag såg henne.

   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna

11 september 2011 14:03

Åh, vad kul att Lacey har fullt upp, det gillar hon ju :-)

Marianne

11 september 2011 15:22

Hon såg verkligen ut att älska det där livet. Fullt med folk, oväsen, eld och action. Det var öronen framåt och full fart.

 
Linda

Linda

11 september 2011 14:29

Heja Mentos halvsyster Carrera!!! Vi ses på Stömsholm

http://www.nordblick.bloggplatsen.se

Marianne

11 september 2011 15:18

Ja vi behöver någon som hejar på oss för nu är det hård konkurrens :o)

 
Nina

Nina

12 september 2011 00:10

Vad roligt att du får med dig två stycken till Strömsholm. Vi ses där! Huvudlagen är verkligen superfina :)

http://www.dorado.bloggplatsen.se

Marianne

12 september 2011 09:48

Tack Nina Ja vi ses på Strömsholm.

 
Ingen bild

ingrid

13 september 2011 11:17

Vilken dag är roligast, lördag eller söndag? Jag vill gärna komma och heja på er, men jag undrar om vi hinner till kl 10.00 på lördagen...
Mirala växer och frodas och har tuffat till sig rejält, står själv långt från mamma och mopsar sig mot ettåriga Sigge.

Marianne

13 september 2011 11:57

Svårt att säga. Alla hästarna visas ju på lördagen, men det kan bli lite långtråkigt om man inte är "inne i rasen". Söndagen är nog lättsammare med ridproven och Championklasserna.
Det är spännande att se hur Mirala utvecklas. Nästa år kanske det blir klasser för korsningar också, så du kan visa henne :o)

 
Ingen bild

ingrid

13 september 2011 14:24

Jag skulle gärna vilja se dina, för det känns ju som om jag känner dem... Men det vore roligt att få med Patrik också och då kanske söndagen är bättre.
Och om det blir klasser för korsningar kommer jag! Mirre är så lätt att ha att göra med så till och med jag skulle nog våga visa upp henne. Hon är som ett gosedjur, man kan krama henne hur som helst och överallt.

Marianne

14 september 2011 15:22

Du får ju hälsa på mina i alla fall för dom är ju kvar på söndagen, och om vi har tur så får vi vara med och tävla då också. Vi ses.

 
Ingen bild

Laila på Berga (Skå)

14 september 2011 11:46

Fina Lacey, vad roligt! Satt faktiskt och tittade på gamla kort igår och hade ett på Lacey och dig en av de där riktigt varma dagarna på Berga. Hon låg och sov i boxen med helt raka ben :)

Marianne

14 september 2011 15:20

Hej Laila
Ja det var så roligt att se Lacey må så bra. Hon gick mest bara och skrotade sista tiden jag hade henne. Hoppas allt är bra med dig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marianne - 19 april 2015 12:59

Ja nu närmar sig fölningarna. Det känns som lugnet före stormen. Vi väntar sju föl på gården i år. Fyra av dem är mina. Här kommer dagsfärska bilder på de dräktiga damerna. Först ut är Iliada som nog fölar om ca en vecka. Jag har varit lite nervös ...

Av Marianne - 15 februari 2015 19:15

Nu är det länge sedan jag bloggade. Det blir oftast bara några bilder på fb.  En liten uppdatering i alla fall.   Stallet är mer än fullt av hästar, av olika sorter. Sju ston kommer (förhoppningsvis) att föla här i år. Fyra av dem är mina, och pa...

Av Marianne - 21 april 2014 18:04

Ja till slut fölade Invicta, 8 dagar över tiden. Hon gick och läckte mjölk och stönade hela dagen i hagen, och de andra stona tassade omkring henne. Det märktes att de visste vad som var på gång. Normalt är hon låg i rang och blir hunsad med, även om...

Av Marianne - 30 mars 2014 19:20

Äntligen är våren här på allvar och hästarna njuter av solen.  Här står stona på rad och solar, efter att först ha rullat sig njutningsfullt i jord och lera. Det kliar skönt under vårfällningen. Det är hela tiden någon som brunstar och står och hänge...

Av Marianne - 5 mars 2014 11:01

Nu börjar våren komma på allvar. det märks bla på att aktiviteten i stallar och ridhus har ökat väsentligt. Det har kommit två nya inackorderade hingstföl/åringar som går med Navarro och Pedro. Oj vad roligt de har. Det har också kommit två dräktiga ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se